Forretter
Vesterhavstorsk – Smørstegte Kammuslinger – blomkål – sprøde jordskokker og friske urter

Risotto med skovens svampe – parmesan – trøffel toast – svampe bouillon

Hovedret
 Dansk kalv og Hereford okse – rødder – brændte løg – vesterhavsost – og timian
eller
Dagens fisk med sommergrønt – mild, cremet sauce og kartoffel – spørg betjeningen

Ost
Gourmetost – Gnalling fra Arla Unika – braiseret fennikel og nødder

Dessert
Brunet smøris parfait – sprød karamel – æbler – crumble – chokolade

1 RETTER 250,-
2 RETTER 348,-
3 RETTER 438,-
4 RETTER 478,-
5 RETTER 518,-

VINMENU 3 GLAS 248,-
VINMENU 4 GLAS 338,-
VINMENU 5 GLAS 378,-

 HERUDOVER KAN DU VÆLGE VORES 3-RETTERS TIRSDAGS MENU

SOM KOKKEN HAR SAMMENSAT – her kan også vælges fisk som hovedret

TIL 300,-

SPØRG TJENEREN OM MENUEN.