FORRETTER
KAMMUSLING – SKORZONERROD – ÆGGEBLOMME – SPINAT OG DILD

SPRØD HAVTASKE – APPELSIN – CITRON – FENNIKEL OG URTER

SORTFODS SKINKE OG DANSK ØKO GEDEOST – SYLTEDE LØG OG SPRØDT BRØD

HOVEDRET

KALVEMØRBRAD ELLER LAM – BRÆNDTE GULERØDDER – JORDSKOK – SPRØDE SVAMPE OG TIMIAN SKY

ELLER

DAGENS FISK MED VINTER GRØNT – MILD CREMET SAUCE OG KARTOFFEL – SPØRG BETJENINGEN

OST
FRANSK OSTE FRA MONS – MED HYBEN – NØDDER OG KNÆKBRØD

DESSERT
JORDNØD OG ÆBLER – PARFAIT MED JORDNØD – SALTET KARAMEL – MALT OG ISLANDSK SKYR

1 RETTER 250,-
2 RETTER 348,-
3 RETTER 438,-
4 RETTER 478,-
5 RETTER 518,-

VINMENU 3 GLAS 248,-
VINMENU 4 GLAS 338,-
VINMENU 5 GLAS 378,-

_________________________________________________________________________________

HERUDOVER KAN DU VÆLGE VORES 3-RETTERS TIRSDAGS MENU
SOM KOKKEN HAR SAMMENSAT – HER KAN OGSÅ VÆLGES FISK SOM HOVEDRET

TIL 300,-
SPØRG TJENEREN OM MENUEN.