FORRETTER

RØDTUNGE BEURRE BLANC – BANAN – CHIPS – NØDDER OG SKOVSYRE

KANINJOMFRUHUMMER – KRAFTIG JOMFRUHUMMER BISQUE OG URTER


SORTFODS SKINKE OG DANSK ØKO GEDEOST – SYLTEDE LØG OG SPRØDT BRØD

HOVEDRET

LAM ELLER KALV – IRSK LAMME FILET ELLER DANSK KALVEMØRBRAD – NYE GULERØDDER – LØG OG SKY

ELLER
DAGENS FISK MED VINTER GRØNT – MILD CREMET SAUCE OG KARTOFFEL – SPØRG BETJENINGEN

OST
FRANSK OG DANSKE OSTE – MED KOMPOT – NØDDER OG KNÆKBRØD

DESSERT

CHOKOLADE OG RABARBER – HVID CHOKOLADE – SORBET – LAKRIDS OG KNAS

1 RETTER 250,-
2 RETTER 348,-
3 RETTER 438,-
4 RETTER 478,-
5 RETTER 518,-

VINMENU 3 GLAS 248,-
VINMENU 4 GLAS 338,-
VINMENU 5 GLAS 378,-

_________________________________________________________________________________

HERUDOVER KAN DU VÆLGE VORES 3-RETTERS TIRSDAGS MENU
SOM KOKKEN HAR SAMMENSAT – HER KAN OGSÅ VÆLGES FISK SOM HOVEDRET

TIL 300,-
SPØRG TJENEREN OM MENUEN.