FORRETTER
KAMMUSLING OG POCHERET TORSK MED BRUNET SMØR – SPRØDE JORDSKOKKER & GRØNNE BLADE

RISOTTO MED SKOVENS SVAMPE – PARMESAN – TRØFFEL TOAST – SVAMPE BOULLION

SORTFODS SKINKE OG DANSK ØKO GEDEOST – SYLTEDE LØG OG SPRØDT BRØD
HOVEDRET
DANSK KALVEMØRBRAD ELLER ANDEBRYST – NYE GULERØDDER – BRÆNDTE LØG – OG SKY
ELLER
DAGENS FISK MED SOMMER GRØNT – MILD CREMET SAUCE OG KARTOFFEL – SPØRG BETJENINGEN
OST
FRANSKE OG DANSKE OSTE – MED FRUGT KOMPOT – NØDDER OG KNÆKBRØD
DESSERT
ÆBLER – HVID CHOKOLADE – KARAMEL – SORBET OG KNAS

1 RETTER 250,-
2 RETTER 348,-
3 RETTER 438,-
4 RETTER 478,-
5 RETTER 518,-

VINMENU 3 GLAS 248,-
VINMENU 4 GLAS 338,-
VINMENU 5 GLAS 378,-

_________________________________________________________________________________

HERUDOVER KAN DU VÆLGE VORES 3-RETTERS TIRSDAGS MENU
SOM KOKKEN HAR SAMMENSAT – HER KAN OGSÅ VÆLGES FISK SOM HOVEDRET

TIL 300,-
SPØRG TJENEREN OM MENUEN.