Frokostmenu – kun lørdage eller efter aftale

Arthurs frokost menu

2 retter kr. 198,- | 3 retter kr. 248,-

2 stk. Tapas
——————————-
Skiver af langtidsstegt okse

Ristede svampe – kartoffel og sauce

——————————
Dagens Kage eller Creme Brulé
———————–

Bestil en tilhørende vinmenu:
1 glas hvid – 1 glas rød og kaffe
140,-

Dagens tapas

198,- pr. pers. til minimum to personer.

Vinmenu til din tapasmenu
3 glas – 195,- pr. pers. – spørg tjeneren

Det kunne f.eks være nedenstående – men sammensættes hver lørdag med udvalgte tapasretter fra Brygger Bauers Grotters tapasmenuer. Kommer du med et “selskab”, kan du ringe og sammensætte netop din frokost tapasmenu med kokken:

Bouillabaissefransk fiske suppe med tomat – safran – fisk og skaldyr

Pincho med Røget Tunfisk – peberrod – ruccola og parmesan

Spansk Iberico skinke – med Pecorino ost og salte mandler

Croquettes med Kylling og spinat grillede Artiskokker og citron

Langtidstegt Kalve culotte med porto bello og karl johan mayo

Brød og aioli

Kokkens tapas

4 stk. tapas efter kokkens valg
Serveres med brød og aioli
138,-

Snaks

Humus
35,-

Salte mandler
35,-

Blandede oliven
35,-

Tzatziki
35,-

Arthur specialiteter

Bouillabaisse
Krydret, fransk fiskesuppe med tomat – safran – frisk fisk og skaldyr
128,-

Pasta Pappardelle med Kylling og safran
Brede pastabånd med kyllingebryst – safransauce – høvlet parmesan
128,-

Arthur’s Cæsar Salat
Romaine-salat med sprøde trøffelcroutons, friskrevet parmesan,
saftigt kyllingebryst og cæsar dressing
128,-

Moules frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites – frisk citron – persille og aioli
138,-

Oste
Danske og europæiske gourmetoste, serveret med kompot og sprødt
3 stk. 98,-
5 stk. 128,-