Hverdagsgourmet

Hver tirsdag og torsdag fra kl. 17-21 serverer vi hverdagsgourmet i Restaurant Arthur – du kan se den lækre menu herunder:

Book bord online

eller ring på tlf. 86 62 21 26.

FORRETTER

Smør Pocheret Havtaske – Perlebyg ” Risotto” – Vagtelæg – Parmesan og Spinat

Krabbe Bisque med Rimmede Kammuslinger – Sne Krabbe og creme fraiche

Sortfodsskinke og Dansk Øko gedeost – syltede løg – sprødt brød

HOVEDRETTER

Iberico ”Sortfods” Gris eller Kalve Mørbrad

Bagte rødder – brændte løg og madeira sky

eller
Dagens fisk
med bagte rødder – mild cremet sauce og kartoffelspørg betjeningen

OST

Danske Oste – med frugt kompotnødder og knækbrød

 

DESSERT

Baba au Ruhm

”Sponge Cake” med mørk Rum – Brunet Smør Parfait – Blommer – Skyr og Hasselnød

1 Ret 250,-
2 Retter 348,-
3 Retter 438,-
4 Retter 478,-
5 Retter 518,-

 

Vinmenu 3 glas 248,-
Vinmenu 4 glas 338,-
Vinmenu 5 glas 378,-

 

Lad kokken vælge din 3-retters menu og få det hele for kun 300 kr. Du får en forret med fisk, en hovedret med kød og slutter af med en dessert. Spørg tjeneren om menuen.

Kokkens hverdags Menu 

 

Fiske suppe

med store Rejer – Vesterhavs Torsk og urter

***

Langtidsstegt ”Great Omaha” Hereford Okse Cuvette

med bagte rodfrugter – sky sauce og dagens kartoffel

***

Creme Bruleè – eller chokolade Brownie

(brændt vanilje creme) med havtorn og is

300,-

med 2 glas vin og kaffe

450,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken