Hverdagsgourmet

Hver tirsdag og torsdag fra kl. 17-21 serverer vi hverdagsgourmet i Restaurant Arthur – du kan se den lækre menu herunder:

Book bord online

eller ring på tlf. 86 62 21 26.

FORRETTER

Ristet Hvid Vesterhavs fisk – Svampe – Ravioli og Risengrød

Kammusling og Jomfruhummer med karamelliseret og sprød Blomkål

Sortfodsskinke og Dansk Øko-gedeost
syltede løg – sprødt brød

HOVEDRETTER

Andebryst eller Kalve Mørbrad som Wellington

Bagte rødder – brændte løg og madeira sky

eller
Dagens fisk
med bagte rødder – mild cremet sauce og kartoffelspørg betjeningen

OST

Franske og danske oste
med frugtkompot – nødder – knækbrød

DESSERT

Chokolade og Solbær

Mørk chokolade – solbær sorbet – marengs og knas.

1 Ret 250,-
2 Retter 348,-
3 Retter 438,-
4 Retter 478,-
5 Retter 518,-

 

Vinmenu 3 glas 248,-
Vinmenu 4 glas 338,-
Vinmenu 5 glas 378,-

 

Lad kokken vælge din 3-retters menu og få det hele for kun 300 kr. Du får en forret med fisk, en hovedret med kød og slutter af med en dessert. Spørg tjeneren om menuen.

Kokkens hverdags Menu 

 

Rød marineret Tunfisk

puré på gemte grønne asparges – sprøde jordskokker og brunet smør

  • *************

Langtidsstegt Hereford Okse Cuvette

med bagte grønsager – dagens kartoffel og portvin sky

  • ************

Creme Bruleè

(brændt vanilje creme) med havtorn og is

300,-

med 2 glas vin og kaffe

450,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken