Julemad ud af huset
JULEBUFFET NR. 1

Store norske marinerede sildefileter – karrysalat med æbler–kapers -løgringe

***

Varmrøget laksemousse med estragoncreme og håndpillede rejer

***

Andepaté med grov æblekompot og ristet bacon

___________________________

Helstegt kalveculotte – kryddermarineret – stegt med timian og hvidløg

Eller

Langtidsstegt filet af gris marineret med røget paprika og rosmarin

Hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler

____________________________

Vores hjemmelavede ris a la mande med kirsebærsauce og ristede mandler

Eller

Æbletærte med rosiner og kanel serveres med pisket karamelcremefraiche


Pris 230,- pr. person ekskl. brød og smør

Brød (rugbrød, groft og alm. brød og smør)
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør og kiks
30,- pr. pers.

Buffeten laves til afhentning – til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,- indenfor bygrænsen – udenfor bygrænsen + 10,- pr. kørt km

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag.

JULEBUFFET NR. 2: TAPAS

Alle retter på denne buffet bliver leveret som kolde tapas

Marinerede hvide sild med havtorn og gin løgringe – kæmpe kapers og karrymayo

***

Alt godt fra havet
skaldyrssalat – rørt med avocado – dild og cornichons

***

Saltet Laks med gremolata – sprød fennikel – mandler og økologisk friskost

***

Klassisk italiensk tomatsalat – mozzarella – rødløg – balsamico og basilikum

***

Juleskinke med ingefær og ristede kastanjer

***

Spansk kartoffeltortilla med ”Salsiccia Piccante” spicy Pølse

***

Anderilette med portvinsbagte blommer og valnødder

***

Fourme de Ambert – mild fransk blåskimmelost – romsyltede rosiner og rugkiks

***

Crema Catalana med marineret appelsin og brændte mandler

***

Mandelkager med syltede kirsebær og mascarpone creme

***

Hapsere
To slags brød – smør – aioli og oliven


Pris 275,- pr. person

Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.

JULEBUFFET NR. 3

Laksesoufflé med håndpillede rejer – estragonmayo – lakserogn og friske krydderurter

***

Gravad hellefisk med citruscreme – sprød fennikel – kapers og dild

***

Lufttørret spansk Iberico ”sortfods”skinke – med økologiske gedeost og løgkompot

——————

Klassisk græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – rødløg – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette

——————

Oksefilet af Hereford kødkvæg med ristede svampe og kraftig skysauce

***

Confiterede andelår på bund af jordskokker og svampe
Små ristede kartofler vendt med ristede nødder, citron og persille

———————–

Citrontærte med mandler og pisket creme fraiche

***

Hvid Chokolademousse med knas og passionsfrugt

Pris 285,- pr. person

Brød (rugbrød; groft og alm. brød) og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør
30,- pr. pers.

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.