Arthurs menu i november & december

På Restaurant Arthur har vi en helt særlig julemenu til dig i november og december. I sammensætter selv jeres menu ud fra a la carte kortet herunder – tjeneren anbefaler gerne tre retter til en lækker aftenmenu,

Book bord online

eller ring på tlf. 86 62 21 26.

FORRETTER

HVID VESTERHAVSFISK – KRABBE – KASTANJER – CREMET JORDSKOK VELUTÉ OG KRABBEBISQUE

RISTEDE KAMMUSLINGER – RAVIOLI MED SKOVENS SVAMPE – TRØFFEL OG PARMESAN

BRAISERET OG RØGET GRISEBRYST – ”SVÆR” – SORTFODSSKINKE – VINTERÆBLER OG BRÆNDTE LØG

MELLEMRET / HOVEDRET

AND – STEGT ANDELEVER – SWEET POTATO – BALSAMICO OG SPRØDT

HOVEDRETTER

KRONDYRFILET – KÅL  – KALVEBRISSEL – BEDER – SVAMPE OG PORTVIN/KANEL SC.

OST

FRANSKE GOURMETOSTE – BRAISERET FENNIKEL OG BRÆNDTE VALNØDDER

DESSERT

KIRSEBÆR / RØDBEDE – SORT PEBER – KARAMEL – MARENGS – MØRK CHOKOLADE

3 Retter 438,-
4 Retter 478,-
5 Retter 518,-
6 Retter 558,-

vinmenu 3 glas 288,-
vinmenu 4 glas 368,-
vinmenu 5 glas 438,-
vinmenu 6 glas 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken