Arthurs menu i november & december

På Restaurant Arthur har vi en helt særlig julemenu til dig i november og december. I sammensætter selv jeres menu ud fra a la carte kortet herunder – tjeneren anbefaler gerne tre retter til en lækker aftenmenu,

Book bord online

eller ring på tlf. 86 62 21 26.

FORRETTER

HVID VESTERHAVSFISK – KASTANJER – CREMET JORDSKOK VELUTÉ OG HUMMERBISQUE

RISTEDE KAMMUSLINGER – RAVIOLI MED SKOVENS SVAMPE – TRØFFEL OG PARMESAN

BRAISERET OG RØGET GRISEBRYST – ”SVÆR” – SORTFODSSKINKE – VINTER ÆBLER OG BRÆNDTE LØG

MELLEMRET / HOVEDRET

ANDEBRYST – STEGT ANDELEVER – SWEET POTATO – PORTVIN OG SPRØDT

HOVEDRETTER

KRONDYRFILET – KÅL – SELLERI – KALVEBRISSEL – BEDER – SVAMPE OG TIMIAN

OST

FRANSKE GOURMETOSTE – BRAISERET FENNIKEL OG BRÆNDTE VALNØDDER

DESSERT

KIRSEBÆRSORBET – SORT PEBER – KARAMEL – CRUMBLE – MARENGS – BITTER MØRK CHOKOLADE

3 Retter 438,-
4 Retter 478,-
5 Retter 518,-
6 Retter 558,-

vinmenu 3 glas 288,-
vinmenu 4 glas 368,-
vinmenu 5 glas 438,-
vinmenu 6 glas 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken