3. april 2019

Tirsdags menuen i April

FORRETTER

RØDTUNGE BEURRE BLANC – BANAN – CHIPS – NØDDER OG SKOVSYRE

KANINJOMFRUHUMMER – KRAFTIG JOMFRUHUMMER BISQUE OG URTER


SORTFODS SKINKE OG DANSK ØKO GEDEOST – SYLTEDE LØG OG SPRØDT BRØD

HOVEDRET

LAM ELLER KALV – IRSK LAMME FILET ELLER DANSK KALVEMØRBRAD – NYE GULERØDDER – LØG OG SKY

ELLER
DAGENS FISK MED VINTER GRØNT – MILD CREMET SAUCE OG KARTOFFEL – SPØRG BETJENINGEN

OST
FRANSK OG DANSKE OSTE – MED KOMPOT – NØDDER OG KNÆKBRØD

DESSERT

CHOKOLADE OG RABARBER – HVID CHOKOLADE – SORBET – LAKRIDS OG KNAS

1 RETTER 250,-
2 RETTER 348,-
3 RETTER 438,-
4 RETTER 478,-
5 RETTER 518,-

VINMENU 3 GLAS 248,-
VINMENU 4 GLAS 338,-
VINMENU 5 GLAS 378,-

_________________________________________________________________________________

HERUDOVER KAN DU VÆLGE VORES 3-RETTERS TIRSDAGS MENU
SOM KOKKEN HAR SAMMENSAT – HER KAN OGSÅ VÆLGES FISK SOM HOVEDRET

TIL 300,-
SPØRG TJENEREN OM MENUEN.

 

Følg os
7. november 2018

NYTÅRSMENU

Traditionen tro tilbyder vi at står for maden på årets sidste aften, så I blot skal nyde et flot fyrværkeri og sørge for at køle champagnen. Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og gerne flere.

Se hele nytårsmenuen og bestil den på mail eller på tlf. 8662 2126.

Følg os

På lørdag er der Fyrværkerifestival i Viborg, og der venter et brag af en fest med store musiknavne som Dizzy Mizz Lizzy, Thomas Helmig, Nick & Jay, Rasmus Seebach, Carpark North og Scarlet Pleasure. Alt er udsolgt, men vi har to billetter, som du kan vinde!

Vi trækker lod blandt alle der modtager vores nyhedsbrev, og du kan nå at tilmelde dig endnu her på siden. Klik ind på “Kontakt os” og rul lidt ned – her skal du blot indtaste din mailadresse og klikke på “Tilmeld”.

Vinderen udtrækkes fredag d. 24. august og får direkte besked.

Følg os

i Restaurant Arthur
Lørdag fra 11.30 til 15.00

Kafé Arthur som i 15 år havde til huse i gågaden og lukkede ned 1. marts – genopstår hver lørdag. Her kan du igen få vores velsmagende og kvalitets frokostretter. Andre dage åbner vi for specialarrangementer efter aftale.

Dagens frokosttapas
Fiske suppe – Frisk pasta – Sommer salat – Frokost bøf – Dagens Tapas

Følg os

Hver tirsdag får vi frisk fanget fisk leveret til Restaurant Arthur og tilbereder en lækker tre retters menu med fokus på fisk og skaldyr. Du kan vælge én, to eller tre retter.

1 ret / 250,-  med vin 310,-

2 retter / 325,- med vin 385,-

3 retter / 398,- inkl. kaffe til desserten

Book bord online

Følg os