7. november 2018

NYTÅRSMENU

Traditionen tro tilbyder vi at står for maden på årets sidste aften, så I blot skal nyde et flot fyrværkeri og sørge for at køle champagnen. Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og gerne flere.

Se hele nytårsmenuen og bestil den på mail eller på tlf. 8662 2126.

Følg os

På lørdag er der Fyrværkerifestival i Viborg, og der venter et brag af en fest med store musiknavne som Dizzy Mizz Lizzy, Thomas Helmig, Nick & Jay, Rasmus Seebach, Carpark North og Scarlet Pleasure. Alt er udsolgt, men vi har to billetter, som du kan vinde!

Vi trækker lod blandt alle der modtager vores nyhedsbrev, og du kan nå at tilmelde dig endnu her på siden. Klik ind på “Kontakt os” og rul lidt ned – her skal du blot indtaste din mailadresse og klikke på “Tilmeld”.

Vinderen udtrækkes fredag d. 24. august og får direkte besked.

Følg os
21. august 2018

Tirsdags menuen

Forretter
Vesterhavstorsk – Smørstegte Kammuslinger – blomkål – sprøde jordskokker og friske urter

Risotto med skovens svampe – parmesan – trøffel toast – svampe bouillon

Hovedret
 Dansk kalv og Hereford okse – rødder – brændte løg – vesterhavsost – og timian
eller
Dagens fisk med sommergrønt – mild, cremet sauce og kartoffel – spørg betjeningen

Ost
Gourmetost – Gnalling fra Arla Unika – braiseret fennikel og nødder

Dessert
Brunet smøris parfait – sprød karamel – æbler – crumble – chokolade

1 RETTER 250,-
2 RETTER 348,-
3 RETTER 438,-
4 RETTER 478,-
5 RETTER 518,-

VINMENU 3 GLAS 248,-
VINMENU 4 GLAS 338,-
VINMENU 5 GLAS 378,-

 HERUDOVER KAN DU VÆLGE VORES 3-RETTERS TIRSDAGS MENU

SOM KOKKEN HAR SAMMENSAT – her kan også vælges fisk som hovedret

TIL 300,-

SPØRG TJENEREN OM MENUEN.

 

Følg os

i Restaurant Arthur
Lørdag fra 11.30 til 15.00

Kafé Arthur som i 15 år havde til huse i gågaden og lukkede ned 1. marts – genopstår hver lørdag. Her kan du igen få vores velsmagende og kvalitets frokostretter. Andre dage åbner vi for specialarrangementer efter aftale.

Dagens frokosttapas
Fiske suppe – Frisk pasta – Sommer salat – Frokost bøf – Dagens Tapas

Følg os

Hver tirsdag får vi frisk fanget fisk leveret til Restaurant Arthur og tilbereder en lækker tre retters menu med fokus på fisk og skaldyr. Du kan vælge én, to eller tre retter.

1 ret / 250,-  med vin 310,-

2 retter / 325,- med vin 385,-

3 retter / 398,- inkl. kaffe til desserten

Book bord online

Følg os