Restaurant Arthurs nytårsmenu

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere.

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 27-12. kl. 12.00.

Maden betales kontant ved afhentning og skal afhentes imellem kl.13.00 og 15.00 d. 31-12. Bemærk at nytårsmenuen skal afhentes hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.

Med menuen følger en udførlig anvisning.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.

Ring på 8662 2126 for mere information og bestilling.

FORRETTER

”Yellow fin” Tun
Marineret og lynstegt rød tunfisk med blomkål – estragon og kaviar

Rødtunge og hummersuppe
Rødtungefilet fyldt med skaldyrssoufflé – syrnet fløde og cremet hummersuppe tilsmagt med cognac

HOVEDRET

Dansk oksemørbrad fra Himmerland
selleri flan – bagte løg – ristede svampe – kartoffeltærte og portvinssauce

DESSERT

Citron og hvid chokolade
Citronmousse – sort peber – Prosecco sorbet – karamel – hvid chokolade og knaldperler

4 Retter 400,-

Ekstra tilvalg:
3 gode Oste med tilbehør 75,-
Kransekage 35,-
Bobler til kl. 24.00 – 100,- (37 cl.)

Bestil på tlf. 8662 2126