Tirsdagsmenuen

Hver tirsdag serverer vi hverdagsgourmet i Restaurant Arthur – du kan se den lækre menu herunder:

Book bord online

eller ring på tlf. 86 62 21 26.

FORRETTER

Kammusling og pocheret torsk
med brunet smør, sprøde jordskokker og grønne blade
Risotto
med skovens svampe, parmesan, trøffeltoast og svampebouillon
Sortfodsskinke og dansk øko-gedeost
syltede løg og sprødt brød

HOVEDRETTER

Dansk kalvemørbrad eller andebryst
med nye gulerødder, brændte løg og sky
Dagens fisk
med sommergrønt, mild cremet sauce og kartoffel. Spørg betjeningen.

DESSERT

Æbler og hvid chokolade
med karamel, sorbet og knas
1 Ret 250,-
2 Retter 348,-
3 Retter 438,-
4 Retter 478,-
5 Retter 518,-

 

Vinmenu 3 glas 248,-
Vinmenu 4 glas 338,-
Vinmenu 5 glas 378,-

 

Lad kokken vælge din 3-retters tirsdagsmenu og få det hele for kun 300 kr. Du får en forret med fisk, en hovedret med kød og slutter af med en dessert. Spørg tjeneren om menuen.

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken