Mad ud af huset
BUFFET NR. 1: KLASSISK

Koldrøget laks med fynsk rygeostecreme – rejer og friske krydderurter
***
Porre/ løgtærte bagt med græsk feta og soltørrede tomater
***
Spicy Pastasalat med friske sprøde grøntsager – tomat og basilikum
***
Frisk grøn mixsalat med bl.a. feta, friske tomater, oliven og creme fraiche dressing
___________________________

Helstegt kryddermarineret kalveculotte med bagte løg og svampe

Eller

Ovnbagt hvidløgsmarineret kalkunbryst med svampefyld.
Serveres med flødegratinerede kartofler
____________________________

Chokoladekage med hindbærpure og creme fraiche

Eller

Pæretærte med karamelliserede nødder /rosiner og creme fraiche

Eller

Tallegio – Italiensk rød-kit-ost med marinerede abrikoser og nødder

Pris 230,- pr. person ekskl. brød og smør

Brød og smør 10,- pr. person.

BUFFET NR. 2: TAPAS

Alle retter på denne buffet bliver leveret som kolde tapas

Saltet pocheret torsk med gremolata og ruccola salat

Arthurs varmrøgede laksemousse med capers og soltørrede tomater

Ristede Scampi rejer på spyd med chili – hvidløg – citron og Græsk tzatziki

Tomatsalat med Græsk fetaost – rødløg og basilikum

Kartoffel tortillia med aioli

Spansk og Italiensk pølse med humus og oliven

Lufttørret Spansk Iberico ”sortfods” skinke

Krydder marineret kylling lår med mojo og mandler

Cheddarost med syltede nødder og knækbrød

Mandelkage med karamel creme-fraiche

Crema Catalana med kanel og syltede appelsiner

To slags brød – smør og oliven tappanade

Pris 250,- pr. person

BUFFET NR. 3

Saltet laks – med mild peberrodscreme – saltede mandler og sprød fennikel
***
Ristede Scampi rejer på spyd – med chili – Aioli og citrus
***
Lufttørret Spansk Serrano skinke med melon
***
Vitello Tonnato – tynde skiver af kalvekød med tunsauce – kapers – parmesan og ruccola

*********

Tomatsalat med mozzarella ost, rødløg og basilikum

_______________________

Fyldt unghanebryst med mild sennep, græsk feta og timian –
hertil bagte rodfrugter
Flødegratinerede kartofler
________________________

2 gode Oste med nødder – Frugtkompot og oliven
***
Tira mi su – italiensk ”dessertkage” med Lady Fingers – tilsmagt med stærk kaffe
og marsala likør

Pris 250,- pr. person ekskl. brød og smør

Brød og smør 10,- pr. person

BUFFET NR. 4

Koldrøget tunfisk med små salatblade og go´ olivenolie
***
Laksesoufflé med purløgscreme – lakserogn og friske krydderurter
***
Krebsehale salat rørt med dild – lime og avocado
***
Klassisk Græsk salat

Græsk feta – friske tomater – agurk – rødløg – Kalamata oliven og sennepsvinaigrette
_____________________

Langtidsstegt Kalvefilet med fedtkant – stegt med hvidløg og rosmarin
Serveret med timiansky
Grov ratatouille af tomater – peberfrugter og squash
Små ristede kartofler vendt med ristede nødder og persille
____________________

Brie de Meaux AOC – med frugt kompot og rugkiks
***
Lakrids panna cotta med rommarinerede ananas
***
Chokolade brownie med valnødder og marinerede skovbær

Pris 270,- pr. person ekskl. brød og smør

Brød og smør 10,- pr. person

BUFFET NR. 5

Gravad Hellefisk med citruscreme – små salatblade – kapers og dild
***
Cremet Økologisk gedeost med syltede rødløg og Spansk sortfodsskinke
***
”Cæsar salat” med Røget kylling og ristede scampi rejer–
solkyssede tomater, revet parmesan, oliven og sprøde croutons
_____________________

Helstegt Oksefilet af Herford kødkvæg –
Bagte Jordskokker – ristede svampe og trøffel sauce
Arthurs Kartoffeltærte
______________________

2 gode oste med nødder & frugtkompot
***
Pæretærte ”crumble” med creme fraiche – karamel og mandler
***
Hvid chokolademousse med passionsfrugt og lakridscrumble

Pris 280,- pr. person ekskl. brød og smør

Brød og smør 10,- pr. person.

BUFFET NR. 6

Tre retters menu
Kan fra mandag til torsdag laves ned til 6 personer
_____________________________________________

Forret – vælg enten:

# Tarteletter med høns i asparges
*
# Krebsehalesalat rørt med dild – lime og avocado
*
# Spansk Serrano skinke med melon
*
# Arthurs Fiskesuppe med dampet fisk – rejer – muslinger og urter (leveres kold)
*
# Røget laks – med fynsk rygeostecreme – rejer og friske krydderurter
_____________________

Hovedret – vælg enten:
# Helstegt krydder-marineret kalveculotte
***
# Svampefyldt Unghanebryst med græsk feta
***
# Langtidsstegt Lammekølle med hvidløg og rosmarin
***
# Baconsvøbt, marineret svinefilet stegt med timian
Serveres med grønsager og svampe –
Flødekartofler eller råstegte kartofler og kraftig skysauce.
____________________

Dessert – vælg enten:

# Chokolademousse med sorbetis og marinerede bær
***
# Chokoladekage med hindbærpuré og is
***
# Pæretærte – Crumble – karamel og Vaniljeis
***
# 2 gode oste med frugtkompot – nødder og kiks

Pris 250,- pr. person inkl. brød og smør.

BUFFET NR. 7

Sammensæt din egen buffet ud fra de øvrige buffeter

Vælg tre forretter
Vælg en salat
_______________________

Vælg to kødretter
Vælg en kartoffel
_______________________

Vælg to desserter – eller ost

Pris 300,- pr. person ekskl. brød og smør

Brød og smør 10,- pr. person

(Helstegt dansk oksemørbrad kan også vælges i denne buffet + 30,- )

BUFFET NR. 8

Laksesoufflé med estragon mayo – lakserogn og friske krydderurter.
Reje salat rørt med friske grønne asparges – dild og lime
Lufttørret Spansk Iberico ”sortfods” skinke

_____________________

Klassisk Græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – rødløg – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette
_______________________

Oksefilet af Hereford kødkvæg ristede svampe og kraftig skysauce.

Braiseret og fyldt Unghane overlår på bund af jordskokker og svampe
Små ristede kartofler vendt med ristede nødder, citron og persille

_______________________

Citrontærte med mandler og pisket creme fraiche
Chokolademousse med knas og passionsfrugt

Pris 300,- pr. person ekskl. brød og smør

Brød og smør 10,- pr. person

Buffeten laves til afhentning til min. 12 pers.
Og til leveres til min. 20 pers for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.