På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.
eller ring på tlf. 86 62 21 26
Helleflynder & Friske Hvide Asparges
smør pocheret Helleflynder – Beurre Blanc – stikkelsbær – spirer
Jomfruhummer fra Læsø & Nye Danske Kartofler
Små pillede fjordrejer – friske ærter – kylling skind og røg
Perlehøne Bryst
Stegt perlehønebryst – Risotto – frisk revet parmesan – løvstikke
Iberico Pata Negra
Spansk sortfods Gris ”Pluma” saltbagte løg – grønne asparges –
blomkål og sherry sky
__________________eller__________________
Kalv
Medaljon af kalvemørbrad – saltbagte løg – grønne asparges –
blomkål og sherry sky
Franske Oste fra MONS
unikke oste med knækbrød – hyben og nødder
Rabarber & hvid Chokolade
Rå syltede Rabarber og hvid chokolade – is og knas
3 Retter 448,-
4 Retter 498,-
5 Retter 548,-
6 Retter 588,-
vinmenu 3 glas 288,-
vinmenu 4 glas 368,-
vinmenu 5 glas 438,-
vinmenu 6 glas 498,-
Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken