Sæsonmenuen

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Book bord online

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Helleflynder & Friske Hvide Asparges
smør pocheret Helleflynder – Beurre Blanc – stikkelsbær – spirer

Jomfruhummer fra Læsø & Nye Danske Kartofler
Små pillede fjordrejer – friske ærter – kylling skind og røg

Perlehøne Bryst
Stegt perlehønebryst – Risotto – frisk revet parmesan – løvstikke

HOVEDRET

Iberico Pata Negra
Spansk sortfods Gris ”Pluma” saltbagte løg – grønne asparges –
blomkål og sherry sky

__________________eller__________________

Kalv
Medaljon af kalvemørbrad – saltbagte løg – grønne asparges –
blomkål og sherry sky

OST

Franske Oste fra MONS
unikke oste med knækbrød – hyben og nødder

DESSERT

Rabarber & hvid Chokolade
Rå syltede Rabarber og hvid chokolade – is og knas

3 Retter 448,-
4 Retter 498,-
5 Retter 548,-
6 Retter 588,-

vinmenu 3 glas 288,-
vinmenu 4 glas 368,-
vinmenu 5 glas 438,-
vinmenu 6 glas 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken