Sæsonmenuen

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Book bord online

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Havtaske og sommer trøffel
Smør stegt havtaske filet – kantarel – sommertrøffel – blanquette

Risotto med Svampe
Cremet risotto – ristede svampe – Dashi – Bonito tunfisk og sprøde brød

Risotto med Svampe
Cremet risotto – ristede svampe – Dashi – Bonito tunfisk og sprøde brød

HOVEDRET

Pata Negra

 “Pluma udskæring” fra den Spanske Iberiske sortfods gris –

Grisens svar på Wagyu  

____________________eller__________________ 

“ Langtidsstegt Peking” Andebryst

 

begge hovedretter Serveret med salt bagte løg – Græskar –
bær og sauce Gastrique

OST

Chili ost og Rav ost fra Thise mejeri
Grønne tomater – malt og hvid chokoladecreme

DESSERT

Æbler – Æbler
Æble – Ymer – “brunsviger” – is – karamel og knas

3 Retter 458,-
4 Retter 518,-
5 Retter 568,-
6 Retter 598,-

vinmenu 3 glas 288,-
vinmenu 4 glas 368,-
vinmenu 5 glas 438,-
vinmenu 6 glas 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken