Sæsonmenu

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

OBS – hvis du booker bord i Arthur restauranten, så sidder I som udgangspunkt i Brygger Bauers Grotter, grundet omstrukturering.

Ring for specialønsker til større selskaber.

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Kammusling
Rimmet kammusling, friske hvide asparges, ramsløg og løgrom

Vesterhavs Torsk
Smørpocheret torsk, shiitake og dashi beurre blanc

Due
Grillet duebryst, andelever, kartoffel og glace

HOVEDRETTER

   Himmerlands Kalv
som ”Wellington a la Brygger Bauers”
grønt – kartoffel og Portvin sky

———————– eller ———————–

Pata Negra
Sortfods gris fra Iberico
grønt – kartoffel og Portvin sky

OST

Danske Oste
Arla Unikas Krondild og Kry
Rommarinerede rosiner, citron og hasselnødder

DESSERT

Rabarber & Pistacie
Mascarpone – hvid chokolade – rabarber og pistacie nødder.

3 Retter 488,-
4 Retter 588,-
5 Retter 648,-
6 Retter 698-

vinmenu 3 glas 298,-
vinmenu 4 glas 378,-
vinmenu 5 glas 448,-
vinmenu 6 glas 508,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken