Sæsonmenuen

På Restaurant Arthur har vi noget helt særligt til dig..! Vores dygtige kokke har sammensat seks lækre retter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer med en tilhørende vinmenu. Du vælger selvfølgelig selv hvor mange retter, du vil have.

Book bord online

eller ring på tlf. 86 62 21 26

FORRETTER

Kammusling og Kaviar
Skummende cremet suppe af kartoffel – ristet kammusling og ”White Sturgeon” kaviar

Pighvar
Ristet pighvar filet med jordskok – æbler – hasselnødder og sauce blanquette

And
Confiteret and – creme af Karl Johan svampe – Vol-au-vent og frisk revet trøffel

HOVEDRET

Krondyr
 Krondyr filet ovnstegt i svampe souffle, med græskar – svampe – rødder og portvin/kanelsky
Oksemørbrad
Dansk okse fra Himmerland – med ristet toast – græskar – svampe – rødder og Madagaskar pebersky

OST

Franske oste
Klassisk Morbier og 24 mdr. Comté
med stenalderbrød og Grand Marnier syltede tranebær

DESSERT

”Gammel Dansk”
Med pære – mandler – urter – malt – parfait is – og knas

3 Retter 438,-
4 Retter 478,-
5 Retter 518,-
6 Retter 558,-

vinmenu 3 glas 288,-
vinmenu 4 glas 368,-
vinmenu 5 glas 438,-
vinmenu 6 glas 498,-

Allergioplysninger kan fås af tjeneren eller kokken