Aftentapas to go

Torsdag – Fredag og Lørdag

Tapas Take Away Menu uge 42-43

lørdag d. 30/10 udsolgt

Skal bestilles senest dagen før og afhentes imellem kl. 15 og 16.30
(efter aftale)

Aftentapas laves til minimum to personer.

Afhentning ved Restaurant Arthur – Sct. Mathiasgade 61.

DE FEM AFTENTAPAS

“Tatar” af rød Tunfisk
med kapers – springløg – fennikel og gremolata

Smør Pocheret Torsk
med humus – græsk feta og saltede grønne tomater

La Prudencias Serrano Skinke – modnet i 24 måneder
Med Oste “souffeé” og mojo

Kartoffel Tortilla
med langtidsstegt kalv og mojo

Albondigas
Spanske kødboller med champignons – tomat og parmesan

Pris kr. 175,-
inkl. brød, aioli og grøn salat

og div. “emballage og pose” afgifter

OBS

Tilkøb Unika Oste
som afslutning til din tapas menu
2 gode oste med kiks Nødder og Kompot

KUN 35,- pr. pers.

Aftentapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.

(Den sidste tapas kan lunes)

Ring på tlf. 8662 2126 for at bestille.

(gerne imellem kl. 13 og 14) eller bestil via Facebook eller arthur@cafeer.dk

Frokosttapas to go

Fra torsdag til lørdag kan du afhente Arthurs frokosttapas

De skal bestilles dagen før og afhentes imellem kl. 12-13 ( efter aftale).

Afhentning ved Brygger Bauers Grotter ( køkkendøren / Skolestræde, første og eneste indkørsel på højre hånd).

De laves til minimum fire personer.

4 stk. Tapas Kokkens valg
bestående af fugl/fisk/skaldyr og kød.

Pris 145,-
inkl. salat og brød

Frokosttapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.

OBS: Ved bestilling til flere end ti laves de på fade og i skåle, der skal returneres rengjort først kommende hverdag.

Ring på tlf. 8662 2126 for at bestille.