Nytårsmenu

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere.

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 20. december men gerne før. Bestilles og betales via DinnerBooking.

Nytårsmenu 31/12

FORRET

Nytårstorsk
Estragon – jordskok – æbler – nødder – urter

MELLEMRET

Jomfruhummer Bisque
Terrin af røde og jomfruhummer – håndpillede rejer og sprøde chips

HOVEDRET

Helstegt kalvemørbrad stegt med urter og svampe
kartoffellasagne – svampetimbale – pastinak puré – Madagaskar pebersauce

DESSERT

Chokolade og Passion
Hvid og mørk chokolade – hasselnød – marengs – passion – “guldkorn og knaldperler”

4 retter 440,-

inkl. div. afgifter til emballage – poser og booking/betalingsgebyr

Ekstra tilvalg

Tre gode Unika-oste med tilbehør og kiks 75,-

Hjemmelavet kransekage 35,-

Bobler til kl. 24.00: 100,- (37 cl.) ell. 150,- (75 cl)

Maden bookes online via DinnerBooking hvor betalingen også ordnes.

Maden skal afhentes imellem kl. 12-14 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.

Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.

Ring på tlf. 86 62 21 26 for mere information.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.