Julebuffeter ud af huset

Nr. 1

Store norske marinerede sildefileter
karrysalat med æbler–kapers -løgring

Varmrøget laksemousse
med estragoncreme og håndpillede rejer

Andelevermousse
med grov æblekompot og grønkålssalat med hasselnødder

____________________________________

Helstegt kalveculotte
kryddermarineret og stegt med timian og hvidløg

Eller

Langtidsstegt filet af gris
marineret med bacon, røget paprika og rosmarin
hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler
Eller
små råstegte kartofler med persille og nødder

____________________________________

Vores hjemmelavede Risalamande
med kirsebærsauce og ristede mandler

Eller

Æbletærte
med rosiner og kanel serveres med pisket karamel cremefraiche

____________________________________

Tilvalg:

Brød – rugbrød, groft og alm. brød og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør og kiks
30,- pr. pers.

Pris pr. pers. 250,-

Buffeten laves til afhentning – til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,- inden for bygrænsen – udenfor bygrænsen + 10,- pr. kørt km

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag

Nr. 2

Karrysild med æg eller stegte sild
med løgringe – kapers og rugbrød

Vesterhavstorsk
saltet & pocheret med gremolata og håndpillede rejer

Røget Grand Cru laks
Sprød fennikel og peberrodscreme

Julesalat med granatæble
valnødder – pære – feta og vinaigrette

”Slider” miniburger
med confiteret and, syltede rødløg og dijonmayo

Braiseret og letrøget grisebryst
karamelliseret hvidkål med timian
(Denne ret skal lige lunes hurtig i en ovn)

(Denne ret skal lige lunes hurtig i en ovn)

Kryddermarineret oksecuvette
med kartoffeltortilla og fava

2 # Unika Oste
romsyltede rosiner – nødder og rugkiks

Cheesecake
med brombær kompot og brændte mandler

Æblemuffin
med pisket cremefraiche og karamel

Hapsere
To slags brød – smør – aioli og oliven

Pris pr. pers. 285,-

Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.

Nr. 3

Varmrøget laksemousse med håndpillede rejer
estragon-mayo, lakserogn og friske krydderurter

Gravad hellefisk med rævesauce
sprød fennikel, salte mandler og dild

Lufttørret spansk Iberico skinke
med økologiske gedeost og syltede rødløg

_____________________

Klassisk græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette
_______________________

Oksefilet af Hereford kødkvæg
med ristede svampe og kraftig skysauce
små ristede kartofler vendt med ristede nødder, citron og persille
Eller
flødegratinerede kartofler

Andebryst
på bund af vinterrødder og bagte løg
små ristede kartofler vendt med ristede nødder, citron og persille
Eller
flødegratinerede kartofler

_____________________

Chokolade brownie
med marinerede skovbær – valnødder og pisket cremefraiche

Hvid chokolademousse
med knas og passionsfrugt

___________________________________________________

Tilvalg:

Brød – rugbrød groft og alm. brød og smør
10,- pr. pers.

To gode oste med div. tilbehør
30,- pr. pers.

Pris pr. pers. 295,-

Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-

Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.