Nr. 1
Store norske marinerede sildefileter
karrysalat med æbler–kapers -løgring
Varmrøget laksemousse
med estragoncreme og håndpillede rejer
Andelevermousse
med grov æblekompot og grønkålssalat med hasselnødder
____________________________________
Helstegt kalveculotte
kryddermarineret og stegt med timian og hvidløg
Eller
Langtidsstegt filet af gris
marineret med bacon, røget paprika og rosmarin
hertil bagte rodfrugter og flødegratinerede kartofler
Eller
små råstegte kartofler med persille og nødder
____________________________________
Vores hjemmelavede Risalamande
med kirsebærsauce og ristede mandler
Eller
Æbletærte
med rosiner og kanel serveres med pisket karamel cremefraiche
____________________________________
Tilvalg:
Brød – rugbrød, groft og alm. brød og smør
10,- pr. pers.
To gode oste med div. tilbehør og kiks
30,- pr. pers.
Pris pr. pers. 250,-
Buffeten laves til afhentning – til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,- inden for bygrænsen – udenfor bygrænsen + 10,- pr. kørt km
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den førstkommende hverdag
Nr. 2
Karrysild med æg eller stegte sild
med løgringe – kapers og rugbrød
Vesterhavstorsk
saltet & pocheret med gremolata og håndpillede rejer
Røget Grand Cru laks
Sprød fennikel og peberrodscreme
Julesalat med granatæble
valnødder – pære – feta og vinaigrette
”Slider” miniburger
med confiteret and, syltede rødløg og dijonmayo
Braiseret og letrøget grisebryst
karamelliseret hvidkål med timian
(Denne ret skal lige lunes hurtig i en ovn)
(Denne ret skal lige lunes hurtig i en ovn)
Kryddermarineret oksecuvette
med kartoffeltortilla og fava
2 # Unika Oste
romsyltede rosiner – nødder og rugkiks
Cheesecake
med brombær kompot og brændte mandler
Æblemuffin
med pisket cremefraiche og karamel
Hapsere
To slags brød – smør – aioli og oliven
Pris pr. pers. 285,-
Buffeten laves til afhentning til min. 10 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.
Nr. 3
Varmrøget laksemousse med håndpillede rejer
estragon-mayo, lakserogn og friske krydderurter
Gravad hellefisk med rævesauce
sprød fennikel, salte mandler og dild
Lufttørret spansk Iberico skinke
med økologiske gedeost og syltede rødløg
_____________________
Klassisk græsk salat
Græsk feta – friske tomater – agurk – peberfrugt – oliven og sennepsvinaigrette
_______________________
Oksefilet af Hereford kødkvæg
med ristede svampe og kraftig skysauce
små ristede kartofler vendt med ristede nødder, citron og persille
Eller
flødegratinerede kartofler
Andebryst
på bund af vinterrødder og bagte løg
små ristede kartofler vendt med ristede nødder, citron og persille
Eller
flødegratinerede kartofler
_____________________
Chokolade brownie
med marinerede skovbær – valnødder og pisket cremefraiche
Hvid chokolademousse
med knas og passionsfrugt
___________________________________________________
Tilvalg:
Brød – rugbrød groft og alm. brød og smør
10,- pr. pers.
To gode oste med div. tilbehør
30,- pr. pers.
Pris pr. pers. 295,-
Buffeten laves til afhentning til min. 12 personer og leveres til min. 20 personer for 100,-
Fade og skåle leveres tilbage i rengjort stand den efterfølgende hverdag.