Aftentapas to go

Vi laver lækker tapas ud af huset torsdag, fredag og lørdag. De enkelte tapas vil variere fra uge til uge. Følg med her på siden for denne uges fristelser.

Tapas take away menu
fra 11/11 til 11/12

Udsolgt fredag / lørdag uge 47 og 48

DE FEM AFTENTAPAS

Chilli Stegte Tiger Rejer
med Græsk feta og gremolata

Varmrøget Lakse mousse
med små tomater og Dijon creme

Black Angus Bressaola
med Karl Johan mayo og salte tomater

Langtidsstegt Andebryst
med grønkål salat og salte mandler

Confiteret Grise kamsteg
med rødkål relish og kartoffel tærte

Pris kr. 175,-
inkl. brød, aioli og grøn salat

Til minimum to personer. Inkl. diverse emballage og poseafgifter.

Tilkøb

Unika oste

2 gode oste med kiks, nødder og kompot

35,- pr. person

Aftentapas laves til minimum to personer og skal bestilles senest dagen før. Det skal afhentes imellem kl. 15 og 16.30 (efter aftale). Aftentapas bliver pakket i bokse til to personer – lige til at sætte på bordet.

Ring på tlf. 8662 2126 for at bestille
eller bestil via Facebook eller arthur@cafeer.dk