Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere. Se vores videoguide her.
Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 23. december kl. 14. Men gerne før.
Cremet jordskoksuppe
tatar af jomfruhummer – kammusling – jordskok – grønkål
Smørpocheret nytårstorsk
letrøget creme – sprød fennikel – dild
Dansk kalvemørbrad fra Himmerland
kartoffellasagne – svampetimbale – trøffelsauce
Tarte au Citron
marengs – hvid chokolade – isparfait – crumble
Ekstra tilvalg
Tre gode Unika-oste med tilbehør og kiks 75,-
Hjemmelavet kransekage 35,-
Bobler til kl. 24.00: 100,- (37 cl.) ell. 150,- (75 cl)
Maden bookes online via DinnerBooking hvor betalingen også ordnes.
Maden skal afhentes imellem kl. 12-14 den 31. december hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.
Med menuen følger en udførlig anvisning med billeder samt video med anretningshjælp.
Ring på tlf. 86 62 21 26 for mere information.
Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.