Nytårsmenu

Slap af nytårsaften. Tænd ovnen og lad os stå for resten. Følg den medfølgende anvisning – så skal du bare anrette og servere.

Nytårsmenuen laves til minimum fire personer og skal bestilles senest d. 27-12. kl. 14.

FORRETTER

Cremet jordskoksuppe – tatar af jomfruhummer og kammusling – jordskok og grønkål

MELLEMRET

Smørpocheret nytårstorsk – let røget creme – sprød fennikel og dild

HOVEDRET

Dansk kalvemørbrad fra Himmerland – kartoffellasagne – svampetimbale og trøffelsauce

DESSERT

Tarte au Citron – marengs – hvid chokolade – isparfait og crumble

4 Retter 400,-

Ekstra tilvalg
3 gode Unika-oste med tilbehør og kiks 75,-
Hjemmelavet kransekage 35,-
Bobler til kl. 24.00: 100,- (37 cl.) ell. 150,- (75 cl)

Maden betales kontant ved afhentning og skal afhentes imellem kl.12-14 d. 31-12. Bemærk at nytårsmenuen skal afhentes hos Brygger Bauers Grotter, Sct. Mathiasgade 61.

Med menuen følger en udførlig anvisning og billeder online.

Ring på tlf. 86 62 21 26 for mere information og bestilling.

Der vil også være mulighed for at købe vin ud af huset.